Έχουμε συνηθίσει να εστιάζουμε στη γεύση και στην εξωτερική εμφάνιση του γλυκού. Τι γίνεται όμως με τη γέμιση; Βάλε χρώμα και εκεί! Χρωμάτισε τη ζύμη ή το γλάσο με βρώσιμα χρώματα. Προτίμησε αυτά σε μορφή πάστας. Έτσι δεν κινδυνεύεις να επηρεάσεις τη σύσταση του υλικού σου, όπως θα συνέβαινε με τα υγρά χρώματα, και επιτυγχάνεις έντονη απόδοση με λίγη ποσότητα.
Info: Για το χρωματισμό του κέικ χρησιμοποιήθηκε κόκκινο χρώμα σε πάστα της Rainbow Dust (σωληνάριο 25gr) και για το χρωματισμό του γλάσου πράσινο χρώμα σε πάστα της Wilton (βαζάκι 28gr Kelly green)
Αφήστε ένα σχόλιο