Μια νέα εκδοχή της αγαπημένης ζαχαρόπαστας Renshaw έκανε την εμφάνισή της και αυτή είναι η Renshaw Extra! Τη δοκίμασα και τη συγκρίνω με την κλασική Renshaw ζαχαρόπαστα που τόσο αγαπώ. Η κλασική Renshaw ίσως ταλαιπωρεί κάποιους ζαχαροτέχνες γιατί θέλει συγκεκριμένο τρόπο να τη δουλέψεις. Ωστόσο σκοπός είναι η ζαχαρόπαστα να αγκαλιάζει τα γλυκά μας και να γίνεται ένα με αυτά. Να έχει ωραία υφή και φινίρισμα και να είναι ευχάριστη στη γεύση. Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συναντάς στη Renshaw. Η νέα εκδοχή Renshaw Extra είναι ιδιαίτερα ελαστική και διευκολύνει στην επικάλυψη ψηλών cake.
Top 5 χαρακτηριστικά
- Ιδιαίτερα Ελαστική
- Μπορεί να ανοιχθεί σε πολύ λεπτό πάχος
- Iδανική για επικάλυψη σε ψηλές τούρτες και γλυκά με sharp edges
- Ιδανική για σχέδια ζαχαρόπαστας με χρήση φόρμας σιλικόνης
- Ανθεκτική στα ζεστά κλίματα
Η Renshaw Extra διατηρεί την ευχάριστη γεύση και την ωραία υφή. Εφόσον μπορεί να ανοιχτεί πιο λεπτή ενδεχομένως να χρειάζεστε και λιγότερη ποσότητα ζαχαρόπαστας για επικάλυψη. Θέλει καλό ζύμωμα πριν την εφαρμογή της. Αν παρόλα αυτά κολλάει χρησιμοποιήστε crisco, άχνη ζάχαρη ή νισεστέ στον πάγκο σας. Προσωπικά προτιμώ το crisco (λευκό βούτυρο) γιατί δεν επηρεάζει τη σύσταση της ζαχαρόπαστας.
Tip: θέλει αρκετό ζύμωμα για να ενεργοποιηθούν τα συστατικά της
Η Renshaw μας έφτιαξε και βιντεάκι για να δούμε στην πράξη το νέο της προϊόν https://goo.gl/zLXyzW Enjoy!
Αφήστε ένα σχόλιο